Produk Anyar

  • Disposable surgical oral sponge swab stick

    Tongkat swab spons oral bedah anu tiasa dianggo

    Swab perawatan lisan diwangun ku tip sareng iteuk.Ujungna sok didamel tina spons kalayan sirah busa atanapi lawon non-anyaman.Sareng gagangna plastik, kai atanapi sakumaha anu anjeun peryogikeun.Warna nyaéta pilihan.Bentukna disaluyukeun, tiasa janten segitiga, plum, mekar, béntang, zigzag, jsb. Ukuran, kapadetan ogé tiasa disaluyukeun sakumaha anu dipikahoyong.Panjangna ogé opsional.Swab anu kami produksi ngagaduhan sakitar 30 jinis khusus pikeun industri médis, kasehatan sapopoé, panggunaan beberesih optik sareng éléktronik.Lemes, rarasaan alus, nyaman ...

  • Portable Deep Respiratory Exerciser 3 Balls Spirometer Lung Training Medical Device

    Portabel Latihan Pernafasan Jero 3 Bola Spi...

    Alat Latihan Pernafasan (Senam Pernafasan) ngabantosan ngembangkeun, ningkatkeun sareng ngajaga kabugaran pernapasan.Alat Latihan Pernafasan ieu (Olahraga Pernafasan) didamel pikeun senam napas anu mandiri sareng terkendali.Khususna, éta cocog pikeun penderita bedridden.Ku kituna, hiji deet sarta éta sabab engapan teu cukup ngakibatkeun aeration cukup tina bagian handap bayah.Bisa jadi, bakal aya akumulasi sékrési (utamana phleg ...

  • 100% Medical Grade PVC Closed Wound Drainage System Spring Type High quality for surgical single use

    100% Médis Kelas PVC Ditutup tatu drainase Sy ...

    Salaku sistem drainase tatu katutup, ayeuna teh sok dipaké pikeun draining jeung nyimpen cairan kalayan tekanan négatip, pikeun penderita anu dipénta pikeun nampa tipe nutup drainase sanggeus rupa-rupa operasi.Jeung ngarujuk kana métode, aya sababaraha tips.A.The pipah drainase ti dina tatu, posisi paling cocog pikeun 3 cm jauh ti tatu.B. The ends tina klip tube drainase ka panjangna luyu dikubur dina tatu.C. Bakal tatu jahitan sarta ngalereskeun tube drainase ...

Nyarankeun Produk

Medical Grade PVC Hollow Closed Wound Drainage System

Kelas médis PVC kerung ditutupan tatu drainase ...

Sistim drainase tatu Closed Tipe kerung diwangun ku sababaraha bagian kaasup tube, wadahna, tekanan négatip drainase awak utama jeung hiji arah klep dijieunna tina silicone médis atawa PVC.Connecting tube dijieunna tina silicone médis atawa PVC.Connector cap jeung konektor anu dijieunna tina PP, PVC atanapi ABS.Spring dijieunna tina stainless steel.Évakuator ngagaduhan sababaraha jinis–200cc atanapi 400cc sareng saterasna, sareng sok aya seueur pilihan ukuran trocar, ti 7FR dugi ka 18FR.Adat ogé wilujeng sumping.Jeung t...

100% Medical Grade Disposable Latex Foley Catheter All Sizes for Hospital Use

100% Kelas Médis Disposable Latex Foley Cathe...

Kateter foley lateks didamel tina 100% lateks kelas médis kalayan biokompatibilitas unggul.Éta diwangun ku tabung anu dilapis silikon kalayan garis detektif sinar-X sareng tip PVC dina warna anu béda.tube nyaeta 270mm (pikeun murangkalih & bikang) jeung 400mm (pikeun sawawa jalu).Jeung tip aya dina tipena béda teuing-1 arah, 2 arah jeung 3 arah;couvelaire, dufour, delinotte, haematuria, couvelaire .. Naon deui, ballons sadia béda cc.Foley catheter dipaké di departemén urology, ubar internal ...

Medical Grade Disposable Silicone Foley Catheter

Médis Kelas Disposable Silicone Foley Kateter

Kateter foley silikon diwangun ku tabung dilapis silikon kalayan garis detektif sinar-X sareng tip PVC dina warna anu béda.Panjang tube sok 270mm (pikeun murangkalih & bikang) jeung 400mm (pikeun sawawa jalu). Garis detektif X-ray, Warna-ditunjukkeun pikeun identifying ukuran nu beda-beda ti 6 FR mun 28FR.Sareng tip ogé ngagaduhan jinis anu béda-1 arah, 2 arah sareng 3 arah.Naon deui, balon sadia kalawan 3-5cc, 5-10cc, 5-15cc, 15-30cc.Adat ogé wilujeng sumping.Foley catheter dipaké dina departemén ...

Disposable PGA PGLA 910 Absorbable Surgical Suture

Disposable PGA PGLA 910 Absorbable Bedah Jahitan

Jahitan polyglactin mangrupikeun jahitan anu tiasa diserep sintétik anu dijalin sareng dilapis dina warna wungu sareng didamel tina asam polyglycolic kalayan polycaprolactone sareng palapis kalsium stearat.Polyglactin 910 sutures nahan kakuatan tensile ngeunaan 70% tina kakuatan awal dina 14 poé implantation.Its réaktivitas jaringan dina bentuk mikroskopis minimum salila prosés nyerep.Nyerep lumangsung ngaliwatan aksi hidrolitik progresif, réngsé antara 56-70 poé.Sareng sering dianggo dina jaringan coaptati ...

WARTA

  • Naon hubungan antara déprési dina umur tengah sareng déposisi Tau?

    Numutkeun kana panilitian anyar ku panalungtik di UT Health San Antonio sareng lembaga mitrana, jalma tengah yuswa anu ngagaduhan gejala depresi mawa protéin anu disebut APOE.Mutasi dina epsilon 4 Bisa jadi leuwih gampang ngahasilkeun akumulasi tau di wewengkon otak nu ngatur moo...

  • Sequelae jangka panjang tina COVID-19

    Jennifer Mihas biasa mingpin gaya hirup aktip, maén ténis sareng leumpang di sabudeureun Seattle.Tapi dina Maret 2020, anjeunna nguji positip pikeun COVID-19 sareng parantos gering ti saprak éta.Ayeuna anjeunna capé leumpang ratusan yard, sareng anjeunna ngalaman sesak napas ...

  • Lamun datang ka coklat, éta sadayana ngeunaan timing!

    Naha coklat ngajadikeun anjeun gendut?Sigana teu aya ragu ngeunaan eta.Salaku simbol tina gula tinggi, gajih, jeung kalori, coklat nyalira hurung kawas cukup nyieun dieter kabur.Tapi ayeuna peneliti di Universitas Harvard mendakan yén tuang coklat dina waktos anu pas ...

  • brand-2
  • brand-4
  • brand-6
  • brand-7
  • logo
  • brand-3
  • brand-8
  • brand-5
  • Avner
  • MONUX
  • Remedi
  • X-MED-READY-VACUUM