Produk Anyar

  • Disposable surgical oral sponge swab stick

    Pakét bedah bungkus lisan iteuk useup

    Sapu perawatan lisan diwangun ku tip sareng iteuk. Ujungna sok didamel tina bolu nganggo sirah busa atanapi lawon anu henteu dianyam. Sareng gagangna nyaéta plastik, kai atanapi sakumaha anu anjeun peryogikeun. Warna nyaéta opsional. Wangun khusus, éta tiasa segitiga, plum, mekar, bentang, zigzag, sareng sajabana Ukuran, kapadetan ogé tiasa disesuaikan sakumaha anu anjeun pikahoyong. Panjang ogé opsional. Sapuan anu kami produksi ngagaduhan sakitar 30 jinis khusus pikeun industri médis, perawatan kaséhatan sapopoé, optik sareng beberesih éléktronik. Lemes, raos raoseun alus, comfo ...

  • Portable Deep Respiratory Exerciser 3 Balls Spirometer Lung Training Medical Device

    Portabel Pernapasan Respirator Jero 3 Bola Spi ...

    Alat Breathing Exercise (Respiratory Exerciser) ngabantuan ngembangkeun, ningkatkeun sareng ngajaga kabugaran pernapasan. Alat Breathing Exerciser ieu (Respiratory Exerciser) didamel pikeun senam pernapasan bebas sareng anu dikontrol. Khususna, éta cocog pikeun penderita ranjang. Janten, anu deet sareng éta sababna engapan anu henteu cekap ngahasilkeun aerasi anu cekap tina bagian handap paru-paru anu aya. Bisa jadi, bakal aya akumulasi sékrési (khususna ...

  • 100% Medical Grade PVC Closed Wound Drainage System Spring Type High quality for surgical single use

    100% Kelas Médis PVC Ditutup Tuang Saluran Sy ...

    Salaku sistem saluran tatu anu katutup, éta sok dianggo pikeun nyéépkeun sareng nyimpen cairan ku tekanan négatip, pikeun pasién anu dipénta nampi jinis drainase nutup saatos operasi anu béda-béda. Sareng ngarujuk kana metodeu, aya sababaraha tip. A. Tabung solokan tina dina tatu, posisi anu paling cocog pikeun 3 cm jauh tina tatu. B. Tungtung klip pipah solokan kana panjang anu pas dikubur dina tatu. C. Badé tatu suture sareng ngalereskeun tabung solokan ...

Nyarankeun Produk

Medical Grade PVC Hollow Closed Wound Drainage System

Médis Kelas PVC Rongga Ditutup Drainase Tatu ...

Sistem Drainage Tatu Tertutup Suwung Tipe diwangun ku sababaraha bagian kalebet tabung, wadah, tekanan négatip awak utama sareng klep hiji arah anu didamel tina silikon médis atanapi PVC.Connect tube didamel tina silikon médis atanapi PVC.Connector cap sareng konektor anu didamel tina PP, PVC atanapi ABS. Musim semi didamel tina stainless steel. Évacuator gaduh sababaraha jinis – 200cc atanapi 400cc sareng sajabina, sareng teras aya pilihan deui ukuran trocar, ti 7FR dugi ka 18FR. Adat wilujeng sumping ogé. Sareng t ...

100% Medical Grade Disposable Latex Foley Catheter All Sizes for Hospital Use

100% Médis Peunteun Disposable Laté Foley Cathe ...

Katéx foley latex didamel tina 100% latex grade médis kalayan biocompatibility anu langkung unggul. Éta diwangun ku tabung dilapis silikon sareng garis detéktif sinar-X sareng ujung PVC dina warna anu sanés. Tabung na nyaéta 270mm (pikeun murangkalih & awéwé) sareng 400mm (pikeun déwasa lalaki). Sareng ujung na aya dina tipena béda-béda — 1 arah, 2 arah sareng 3 arah; couvelaire, dufour, delinotte, haematuria, couvelaire .. Naon deui, ballons sayogi béda cc. Kateter Foley dianggo di jurusan urologi, ubar internal ...

Medical Grade Disposable Silicone Foley Catheter

Kelas Médis Disposable Silikon Foley Catheter

Kateter foley silikon diwangun ku tabung dilapis silikon sareng garis detéktif sinar-X sareng ujung PVC dina warna anu sanés. Panjang tabung sok 270mm (pikeun murangkalih & awéwé) sareng 400mm (pikeun déwasa jalu). Garis detéktif sinar-X, Warna-nunjukkeun pikeun ngaidentipikasi ukuran anu bénten tina 6 FR dugi 28FR. Sareng ujung na ngagaduhan tipena béda-béda — 1 arah, 2 arah sareng 3 arah. Naon deui, ballons sayogi sareng 3-5cc, 5-10cc, 5-15cc, 15-30cc. Adat wilujeng sumping ogé. Kateter Foley dianggo di jurusan ...

Disposable PGA PGLA 910 Absorbable Surgical Suture

Disposable PGA PGLA 910 Jahit Bedah dilenyepan

Jahitan Polyglactin mangrupikeun jahitan nyerep sintétik dikepang sareng dilapis dina warna ungu sareng didamel tina asam poliglikolik ku polibrolrolakton sareng lapisan kalsium stearat. Jahitan Polyglactin 910 nahan kakuatan tarik ngeunaan 70% kakuatan awal dina 14 dinten implantasi. Réaktivitas jaringan na dina bentuk mikroskopis minimal salami prosés nyerep. Ngalenyepan lumangsung ngalangkungan aksi hidrolisis kutang, réngsé antara 56-70 dinten. Sareng éta sering dianggo dina jaringan coaptati ...

BERITA

  • Naon hubungan antara déprési dina umur tengah sareng déposisi Tau?

    Numutkeun ka panilitian anyar ku panaliti di UT Health San Antonio sareng lembaga mitra na, jalma yuswa tengah kalayan gejala déprési nyandak protéin anu disebut APOE. Mutasi dina epsilon 4 Bisa jadi kamungkinan ngahasilkeun penumpukan tau di daérah uteuk anu ngendalikeun moo ...

  • Sekuela jangka panjang tina COVID-19

    Jennifer Mihas kantos janten gaya hirup aktip, maén ténis sareng leumpang ngurilingan Seattle. Tapi dina Maret 2020, anjeunna nguji positip pikeun COVID-19 sareng parantos gering ti saprak éta. Ayeuna anjeunna parantos capé ngalangkungan ratusan yard, sareng anjeunna ngalaman sesak napas ...

  • Nalika ngeunaan coklat, éta sadayana ngeunaan waktos!

    Naha coklat ngadamel anjeun gendut? Sigana moal aya mamang ngeunaan éta. Salaku simbol gula tinggi, gajih, sareng kalori, coklat nyalira kadéngéna cekap janten dieter kabur. Tapi ayeuna panaliti di Universitas Harvard mendakan yén tuang coklat dina waktos anu pas ...

  • brand-2
  • brand-4
  • brand-6
  • brand-7
  • logo
  • brand-3
  • brand-8
  • brand-5
  • Avner
  • MONUX
  • Remedi
  • X-MED-READY-VACUUM