100% Médis Kelas PVC Closed tatu Sistim drainase Spring Tipe kualitas High pikeun pamakéan tunggal bedah

100% Médis Kelas PVC Closed tatu Sistim drainase Spring Tipe kualitas High pikeun pamakéan tunggal bedah

Katerangan pondok:

Closed tatu drainase System Spring Tipe ngawengku 3-spring évakuator, PVC tubing, "Y" panyambungna, tube solokan jeung trocar.3-spring design évakuator ngaminimalkeun runtuhna-Resistansi.Ganda liner Tyvek packing nyadiakeun jaminan ka OR cleanness.Évakuator nyaéta 200/400ml sareng saterasna, sareng sok aya seueur pilihan ukuran trocar.Adat ogé wilujeng sumping.


Rincian produk

Tag produk

Salaku sistem drainase tatu katutup, ayeuna teh sok dipaké pikeun draining jeung nyimpen cairan kalayan tekanan négatip, pikeun penderita anu dipénta pikeun nampa tipe nutup drainase sanggeus rupa-rupa operasi.Jeung ngarujuk kana métode, aya sababaraha tips.
A.The pipah drainase ti dina tatu, posisi paling cocog pikeun 3 cm jauh ti tatu.
B. The ends tina klip tube drainase ka panjangna luyu dikubur dina tatu.
C. Bakal tatu suture sarta ngalereskeun tube drainase.
D. Motong jarum, nurutkeun kana ketebalan tina tabung pikeun milih botol drainase luyu nyambungkeun pipe gabungan, motong di hareup konektor teu tiasa nganggo bagian.
E. Sambungan tina tube drainase sumur jeung panyambungna tube drainase.
F. Buka lapis dina alat drainase nyambungkeun pipe vakum gravitasi ngadegkeun.
G. Pariksa indikator kaayaan alat drainase vakum, kaayaan komprési saméméh pamakéan.Buka valves kontrol gas, tekanan persis bisa ngadalikeun botol.
H. Drainase on indikator vakum luhur, sistem drainase tekanan négatip tinggi bakal operasi otomatis.

Ngaran Produk PVC Sistim drainase tatu katutup (spring)
Bahan PVC kelas médis, stainless steel
Kapasitas 200ml, 400ml jsb.
Ukuran trocar 7FR, 10FR.12FR, 14FR, 16FR, 18FR
Stok No
hirup rak 3 taun
Warna Transparan sareng biru
Sertipikat CE & ISO
Jenis Disinfecting EO
Bungkusan Kertas palastik, steril, 1 pcs/bungkus lepuh
Pamakéan Dipaké pikeun drainase tekanan négatip jeung neundeun cair, pikeun penderita anu dipénta pikeun nampa nutup drainase tipe sanggeus rupa-rupa operasi.
MOQ 500

Spésifikasi

Item No. Katerangan
CDA01 400ml ditutup tatu drainase reservoir tipe niup, 7FR
CDA02 400ml ditutup tatu drainase reservoir tipe niup,10FR
CDA03 400ml ditutup tatu drainase reservoir tipe niup, 12FR
CDA04 400ml ditutup tatu drainase reservoir tipe niup, 14FR
CDA05 400ml ditutup tatu drainase reservoir tipe niup, 16FR
CDA06 400ml ditutup tatu drainase reservoir tipe niup, 18FR
CDA07 200ml tatu katutup drainase reservoir tipe niup,7FR
CDA08 200ml ditutup tatu drainase reservoir tipe niup, 10FR
CDA09 200ml tatu katutup drainase embung tipe niup,12FR
CDA010 200ml tatu katutup drainase reservoir tipe niup,14FR
CDA011 200ml ditutup tatu drainase embung tipe niup,16FR
CDA012 200ml ditutup tatu drainase reservoir tipe niup,18FR

Aplikasi

Dipaké pikeun drainase tekanan négatip jeung neundeun cair, pikeun penderita anu dipénta pikeun nampa nutup drainase tipe sanggeus rupa-rupa operasi.

PVC-closed-wound-drainage-system-(5)
drainage-system-(6)
PVC-closed-wound-drainage-system-(7)

Pasokan bedah, nuturkeun-up perawatan kaséhatan rutin saatos operasi.

Bungkusan

factory (6)
factory (4)
factory (5)

Keunggulan Perusahaan Kami

1. produk médis profésional rancang pikeun leuwih ti 10 taun

2. kualitas High kalawan harga kalapa

3. Desain bebas sarta Tim Penjualan Pinunjul

4. Kamampuhan Supply badag

5. jasa saatos-Penjualan alus teuing


  • saméméhna:
  • Teras: